Bedrijfs Historie

In 2006 is Klaas Oosterveen naast zijn werkzaamheden in de transportsector ook diervoeders verkoop erbij gaan doen. Helemaal leek ben ik niet op dit gebied, vroeger verkochten we bij mijn ouders naast de buurtsuper die we hadden ook zak goed met diervoeders en waren dagelijks onderweg met vrachten zak goed. Ik ben zelf doorgegaan in deze sector en heb jarenlang als eigen rijder met een vrachtauto met bulk tank bij de boeren de silo’s vol geblazen met brok.

Uiteindelijk na een aantal jaren is mijn zoon erbij ingestapt en zijn we samen het avontuur aangegaan op de grote baan. Inmiddels is mijn zoon op eigen benen gaan staan en kriebelde het bij mij toch om weer de veevoeders wereld in te stappen. In 2006 ben ik hier weer mee begonnen en sindsdien voorzien wij alweer meer dan 10 jaar menig hobbyboer, boeren bedrijf en huishouden van hun diervoeders.

Wij hopen dat u via deze website de informatie kunt vinden die u zoekt over de betreffende producten die wij verkopen en natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen en vragen naar de voorwaarden over de bezorgservice.

Klaas Oosterveen : 06-50265251

Marcella Oosterveen : 06-24616513