Diervoeders

 

 

Rundvee

Rundvee, een ras apart; een vak apart. Een sector die volop in beweging is en toekomstgericht te werk gaat. Ook de veevoedersector heeft de laatste jaren niet stil gezeten en de behoeften van rundvee nauwkeurig onderzocht en getoetst in de praktijk. Dit heeft geresulteerd in een compleet rundveeassortiment.

Voor o.a. melk-/vleesvee leveren wij diverse grondstoffen en mineralen.

Hebt u vragen ? Wij adviseren u graag voor een bij uw bedrijf passende samenstelling, in brok of meelvorm.

 

 

Varkens

Vakmensen. Dat is wat de varkenshouderij nodig heeft, want de varkenshouderij is een sector in ontwikkeling. Er komen steeds meer verplichtingen en inzichten veranderen voortdurend. U wilt als varkenshouder de beste technische en financiële resultaten. Wij kunnen u daar bij helpen. Wij leveren voeders die optimaal zijn voor alle levensfases van uw varkens.

Hebt u vragen ? Wij adviseren u graag.

 

 

Pluimvee

Een goede gezondheid is van groot belang voor uw pluimvee. Daarmee zijn ze beter bestand tegen stress omstandigheden en zorgen daarmee voor een hoger rendement. Wij leveren hiervoor opfok- en legpluimvee voeders op maat voor zowel leg- als moederdieren. Ook voor kuikens leveren wij diverse soorten voeders.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Paarden

Op het gebied van paarden hebben wij ook een uitgebreid assortiment. Zo leveren wij diverse soorten voeders van verschillende merken. Tevens kunt u bij ons terecht voor bodembedekkers, waaronder stro en zaagsel. Ook leveren wij ruitersportartikelen en vele aanverwante artikelen.

Voor vragen of bestellingen, neem dan contact met ons op.

 

 

Kleindieren

Op het gebied van klein diervoeders kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote hoeveelheden. Wij leveren o.a. voeders voor :
• Paarden
• Schapen en lammeren
• Geiten
• Konijnen
• Div. Pluimvee
• Honden-/kattenbrok

Heeft u vragen of wilt u bestellen neem dan contact met ons op.